website_event cover copy

Donează cafea pentru spitale acum, când au cea mai mare nevoie, și primești un voucher cadou

Poți dona fizic, la locația Mancave sau online, prin platforma Ebriza

Trecem prin vremuri grele, dar trecem împreună. Și probabil cel mai greu este pentru personalul medical din spitale. Iar aici este rolul nostru, al tuturor, să îi susținem. Și probabil, nu îi încălzește cu nimic că îi numim eroi, dar o cafea poate că da. Donează cafea pentru medicii din spitale, sperând că fiecare gură băută este un metaforic concediu bine meritat. Donează, susținând astfel și spitalele, și micile afaceri.

0
Cafele donate

Cum funcționează

1. Cafeaua va fi livrată sub formă de boabe sau măcinată, din următoarele motive:

→transportul a zeci/sute de cafele este foarte complicat

→foarte multe cafele s-ar răci până să ajungă la fiecare în parte

→dezechiparea personalului pentru recepție, reducerea interacțiunii

2. O cafea = un dublu espresso = 20 grame de cafea boabe = 2 lei

3. Cantitatea minimă este de 10 cafele = 20 lei. Pentru fiecare 10 cafele cumpărate, primiți un voucher de 1 oră + 2 ore gratis la gaming (pot fi folosite după ridicarea restricțiilor aferente + 2 luni) și un voucher de 10% reducere la pachetele de cafea boabe, pe care le puteti achiziționa fizic de la Mancave. La fiecare 50 de cafele cumpărate de voi, trimitem 1 kg către spitale

4. O dată/de două ori pe săptamână facem transportul către spitale, după care vom posta pe site procesele verbale de predare-primire

Ce cafea primește personalul medical

Cafea de specialitate, de cea mai bună calitate, proaspăt prăjită de prietenii de la Dropshot Coffee Roasters. Au creat un blend special pentru această campanie, numit simbolic Hero’s Blend.

Ce spitale susținem

Momentan vom începe cu un spital, iar în funcție de cantitățile strânse săptămânal, vom adăuga și altele

Spitalul Clinic Colentina (suport COVID) – 100 cadre medicale/24h, 700 cafele/săptămână

Poți dona fizic, la locația Mancave sau online, prin platforma Ebriza

Un proiect Mancave, cu sprijinul: Societatea Studenților în Medicină din București și Societatea Multidisciplinară a Medicilor Rezidenți, care ne ajută în relația cu spitalele, cafelei de specialitate prăjită de Dropshot Coffee Roasters și platformei de ecommerce Ebriza.

Parteneri