Alte băuturi calde

Fie că vrei un Irish Coffee sau doar un ceai, toate sunt calitative. 

Ceaiurile pe care le folosim sunt organice, la fel și matcha-ul de grad ceremonial. Fiecare ceașcă de ciocolată caldă este echivalentul a cinci boabe de cacao iar ceaiul de cascara are o aromă decadentă, fiind obținut prin uscare naturala și infuzat timp de 8 minute, fix la temperatura care trebuie.

Răcoritoare și limonadă

Pe lângă clasicele răcoritoare comerciale, facem și limonadă, mereu cu lămâi proaspăt stoarse. Poți alege să fie simple, cu mentă, cu piureuri de fructe. Sau poți alege ceva mai deosebit și super sănătos, limonada noastră cu matcha organică și mentă, îndulcită cu sirop de soc.

Bere și Cocktail-uri

Crackin’ open a cold one with the boys? Poți alege dintr-o ofertă destul de diversă de bere, dar noi îți recomandăm berea artizanală Grivița, care este produsă la câteva străzi distanță. Fie că mergi pe blonda clasică, sau vrei să experimentezi un IPA, cei de la Grivița chiar știu să facă o bere. 

Dacă berea nu este pe gustul tău, te așteptăm și cu diverse cocktail-uri, precum Mojito, Cuba Libre, Jagerbomb și restul clasicelor, toate la prețuri accesibile.

Snacks și Sandvișuri

Distracția necesită și niște calorii, așa că îți oferim popcorn, chips-uri, arahide coapte și o porție imensă de nachos, ce vine cu cel mai bun sos de branză.

Dacă îți este ceva mai fomiță, avem sandvișuri în focaccia făcută în casă și cu ingrediente de la țărani din zona Brașov Argeș. Nu o să găsești vreo urmă de colorant, conservant sau e-uri. Cel mai popular este Eggs&Bacon, dar te avertizăm să ai grijă la gălbenușul buclucaș, care are tendința să păteze tricouri. :)) Avem și un Grilled Chicken, dacă vrei ceva mai multă carne, Smoked Pig&Cheese pentru iubitorii de afumătură și Italian Job, pentru cine nu mănancă carne, dar adoră mozzarella din lapte de bivoliță, așa cum ar trebui să fie.