Dacă ziua ta este pe atât de bună cât este cafeaua, ai nimerit bine. Folosim cafea de specialitate, proaspăt prăjită fix cât trebuie, 100% Arabica. Boabele sunt prăjite de cei de la Dropshot Coffee Roasters și ne sunt livrate în maxim 4-7 zile de la prăjire.

Blendul Casei - Dark Sin

       Acest blend este o cafea puternică, cu personalitate, gândit pentru amatorii de espresso în doze mici și concentrate. Este un blend de cafele din specia Arabica realizat din două origini: Brazilia și Columbia. În ceașcă prezintă o cremă arămie și o textură siropoasă, corpolentă. Are un caracter puternic, o aciditate temperată pe atac, cu un impact echilibrat. Are o corpolență peste medie, o culoare brun-deschisă, lăsând un retrogust intens, plăcut, ciocolatiu caramelizat.

       Note: ciocolată neagră, nuci, caramel, dulce-amărui

Single Origin

       Periodic, avem câte o cafea de origine unică, una mai deosebită decât cealaltă. Le schimbăm la perioade neregulate, în funcție de cât de mult ne place și disponibilitate, având în vedere că majoritatea sunt microloturi.

Ia gustul cafelei de specialitate acasă

Găsești la noi pachete de cafea pe care le poți lua acasă, sau pot fi un cadou perfect pentru orice persoană iubitoare de cafea. Tu alegi un sortiment, iar noi o putem râșni la cerere.